Şehit Numan Şeref Datlı İlkokulu

WEB https://sehitnumanserefdatliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Tepeüstü Mahallesi Doğanevler Caddesi İstikbal Sokak No6 Ümraniye / İSTANBUL
VİZYON : Öğrenci başarı ve davranışlarıyla çevresine örnek bireyler yetiştirmek; öğrenci, veli ve çalışanın mutlu olduğu saygın bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Öğrenci, öğretmen, veli ve destek personelini değer kabul eden bir kurum olarak ; alanındaki teknolojileri ve eğitim uygulamalarını takip ederek; güvenli, huzurlu, ve temiz bir ortamda; kendine güvenen , azimli, hedefi olan, çağdaş, eleştirel düşünebilen, sorumluluk sahibi, yenilikçi, kaliteli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2023 Geleneksel Çocuk Oyunları *Birinci Sınıflar Seksek Ümraniye Birinciliği *Birinci Sınıflar Seksek Bölge Birinciliği *Birinci Sınıflar Seksek İstanbul İkinciliği * Üçüncü Sınıflar Mendil Kapmaca Üçüncülüğü *Dördüncü Sınıflar Yakan Top Üçüncülüğü

Saatler : 9.00-14.20
Servis : 9.00-14.20
Ulaşım : Ümraniye Merkezden 131 T Ümraniye-Taşdelen ,131 YS Ümraniye-Yenidoğan, 14 ES Kadıköy -Esenşehir Otobüsleriyle okulumuza 20 metre olan İstikbal Sokak Durağına ulaşabilirsiniz.Kadıköy’den : 14 ES Kadıköy -Esenşehir otobüsüyle İstikbal Sokak Durağına ulaşabilirsiniz
Yerleşim Yeri : Kadıköy’den : 14 ES Kadıköy -Esenşehir otobüsüyle İstikbal Sokak Durağına ulaşabilirsiniz.Üsküdar‘dan 11 P,11 G,9 ÜD,9 Ç.Çekmeköy ‘den: 9 ÜD,9 Ç,522 ,522B otobüsleriyle okulumuza 120 metre olan Ihlamurkuyu durağına ulaşabilirsiniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning projeleri, harezmi eğitim modeli, eğitimde iyi örnekelr