"İstanbul'u Okuyorum" Projesi kapsamında 4/D, 4/E, 4/G ve 4/H sınıfı öğrencilerimizden oluşan okuma grupları "İstanbul'la Saklambaç" adlı kitabı okuyorlar.

28-01-2023

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda uygulanacak İstanbul'u Okuyorum Projesiyle öğrencilerimize yaşadıkları şehri niçin tanıyıp sevmeleri gerektiği konusunda bilinç kazandırılacaktır.

Şehri tanımanın en güzel yollarından biri okumaktır. Hakkında en fazla kitap yazılan şehirlerden biri de İstanbul'dur. Bu proje kapsamında her okulda okuma grupları kurulacak ve yapılacak diğer faaliyetlerle de okuma sevgisi pekiştirilecektir. "İstanbul'u Okuyorum" Projesinin genel hedefi i tarih ve şehir şuurunu öğrencilerimize kazandırmaktır. Şehrini okuyup gezen ve onu bir bilgi hazinesi olarak görüp öğrenen nesiller yetiştirilecektir.

Yayın: 28.01.2023 - Güncelleme: 28.01.2023 23:19 - Görüntülenme: 98