Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız Ece ERDEN tarafından hazırlanan   "Okul Başarısında Ailenin Rolü: Verimli Ders Çalışma" konulu veli bülteni için teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanımız Ece ERDEN tarafından derlenen  "Çocuklarda Özdisplin Geliştirme" konulu veli büleni için teşekkür ederiz.

May

Okul Psikolojik Danışmanımız Feride SELÇUK tarafından hazırlanan "" Yaz Tatilini Nasıl Verimli Geçirebiliriz? " konulu veli bülteni için teşekkür ederiz.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Müge DUMAN KULA tarafından derlenen "Çocuklarda Duygu Düzenleme Becerileri" konulu veli bülteni için teşekkür ederiz.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Müge DUMAN KULA tarafından derlenen "Akran Zorbalığını Önleme" konulu  veli bülteni için teşekkür ederiz.