Şbt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim yarışması düzenlenecektir. Şartnameye buradan ulaşabilirsiniz.

Lütfen resimleri şartnameye uygun olarak hazırlayalım.

Okul Yönetimi

Şbt

4. Geleneksel İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması şartnamsine buradan ulaşabilirsiniz.

Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Çocuklar ve Kıymetli Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilerimize dağıttığı ders kitaplarını, evinizde atıl durumda bulunan kitap ve defterleri okulumuza 19.01.2024 gününe kadar getirmenizi rica ediyoruz. Geri dönüşüm ile israftan korunurken atıl durumdaki kağıtlarımızı da kullanılır şekilde kazandıracağız.

Okul Yönetimi

15 Temmuz Okul Gazetemize buradan ulaşabilirsiniz

Eyl

Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlamaları çerçevesinde; İlçemiz dahilindeki okullarda öğrenim gören;

* İlkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Resim,

Yarışması ekte yer alan şartnameye göre düzenlenecek olup yukarıda belirtilen sınıflarda öğrenim gören  öğrencilerine duyurulması 26.10. 2021 Salı günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim etmeniz gerekmektedir.