eTwinning

May

Okulumuz öğretmenlerinden 4D sınıf öğretmeni Züleyha Kılıç ve öğrencileri bir çok okulun öğretmenleri ile birlikte Water Wonders eTwinning projesini başarıyla yürütmektedir. Proje ; suyun önemi  ,su kaynaklarının sınırsız olmadığını , canlıların yaşaması için SU yun olması gerektiğini öğrencilere kavratmayı hedeflemektedir.

May

Okulumuzun öğretmenleri olan 3E sınıf öğretmeni Aslı Yıldız, 3H sınıf öğretmeni Beytullah Öztürk, 4D sınıf öğretmeni Züleyha Kılıç ve Müdür yardımcısı Fatma Bakırtaş'ın birlikte yürüttüğü projemizde sona yaklaşılmaktadır.Öğrenciler bu proje i,le atık malzemelerden oyunlar üreterek hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Öğrenciler ile birlikte okul panoları hazırlanarak projedeki etkinlikleri  diğer öğrencilerle paylaştılar.

Mrt

Okulumuzun öğretmenlerinden 4D sınıf öğretmeni Züleyha Kılıç öğrencileri ile birlikte Little Explorers Projesini bir çok öğretmen ile birlikte yürütmektedir. 4D sınıfı öğrencileri projenin etkinliklerini yaparken araştırma yapma becerilerini geliştirmektedir. .......

Ara

Okulumuzun öğretmenlerinden Züleyha Kılıç ve Aslı Yıldız'ın dahil olduğu GAME AND US eTwinning Projesi ; 10 Türkiye ,3 Azerbeycan ve 1 Tunus ortak ile birlikte yürütülmektedir.

Projemizin amacı  öğrencilerimizin  eğlenerek öğrenmelerini sağlarken ; zeka ,kalem-kağıt, dijital oyunlar , zihinsel gelişimlerini artırmak ve yeni bilgiler de öğrenmelerini sağlamaktır.

May

9 Mayıs eTwinning Günü Çevre Dostu Oyuncakalrı projesindeki ortak okullarla birlikte keyifli bir etkinlik yapıldı.2-E sınıfı öğretmeni ve öğrencileri bu etkinlikte yer almaktan çok keyif aldılar,teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Dostu Oyuncaklar projesi kapsamında atık malzemelerden 2-E sınıfı öğrencileri kendi oyuncaklarını önce tasarladılar.Sonrada atık malzemelrden tasarladıkları oyuncakları yaptılar.Bundan da çok keyif aldılar.Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında atık malzemelerden bileklikler yaptılar.Bu etkinlikle geridönüşümün önemini birkez daha vurguladılar.

Nis

Bilim Atölyesi eTwinning Projesi kapsamında 3D sınıfının hazırlamış olduğu "Yapay Çevre "maketleri okulumuzun zemin katında sergilendi.

Nis

Have Fun Learn Projesini okulumuz öğretmenlerinden Züleyha Kılıç ve sınıfı 3D sınıfı ülkemizdeki 9 Türk ve 2 Azeri okul ile birlikte sürdürmektedir.  Öğrencilerin hem eğlenip hem öğrenmeleri,düşünüp karar verebilme yetilerini geliştirmeleri, sorumluluk almaları projenin başlıca hedefleri arasındadır.

Ayrıca öğretmenimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu poster ve logo tasarımı projenin logo ve posteri olarak seçilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Züleyha Kılıç ve 3D sınıfının dahil olduğu Bilim Atölyesi eTwinning projesi 10 Türk 1 azeri ortakla birlikte sürdürülmektedir.

Bilim Atölyesi Projemiz , öğrencilerimizin doğaya ve çevreye olan merakını artırırken , çeşitli bilimsel etkinliklerle sorgulama ,araştırma ,düşünme yeteneklerini geliştirecek . Öğrencilerimiz bu proje sayesinde yaptığı her etkinlikte ,yaparak yaşayarak öğrenme ,modeline  göre aktif ve etkin katılım sağlayarak öğrendiği bilgileri özümseyecek.Sosyal olarak arkadaşları ile işbirliği ile çalışmalar yürüterek sürecin içinde olmaktan keyif  duyacak .Öğrencilerimizin öğrenmeye karşı olumlu tutum geliştirmesi ve yapacağı işten zevk almasını sağlamak en önemli hedeflerimizden biridir.

Mrt

2-E sınıfı ASLI YILDIZ ve 3-D sınıfı ZÜLEYHA KILIÇ 'ın yürüttüğü DÜŞÜN EĞLEN ÖĞREN projesi eğitim ile bilgilerin paylaşıldığı sitede haber oldu.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

2-E sıınıfı  çevremi koruyorum deyip ,Wordart aracı ile seçtikleri simgelerle projenin adını yazdılar.Öğrenciler bu web aracı ile çok keyif aldılar.

Mrt

2-E  sınıfı ve 3-D sınıfı öğrencileri Kırmızı Başlıklı Kız masalını izlediler.Masalın sonunu kendileri yeniden yazdılar ve bunu resimleriyle aktardılar.Çok keyifli bir etkinlik oldu.Masalın sonu çok farklı yorumlandı.

Mrt

2-E  sınıfı ve 3-D sınıfı öğrencileri 'SUYUN ÖNEMİ' ile ilgili araştırmalar yaptılar.Bir su damlası olsaydınız nereye düşmek isterdiniz dediler ve bu sorunun cevabını resimleriyle anlattılar.

Mrt

2-E sınıfı ve 3-D sınıfı öğrencileri verilen çizgilerle ne yapabilirim dediler ve çok güzel şekiller çıktı.Hayallerini çizgilere aktardılar.